Autók » Subaru » Libero (1983-2000)

Libero E 10

Szappantartó rémálom

nem vagyok egy extra méret, de az ülésekben nem fértem el, hihetetlenül kényelmetlenek. 6 személyes de keskenyebb mint egy trabant.rövid a tengelytáv, ugy pattog a jó min?ségü magyar utakon hogy nem lehet benne beszélgetni ,mert elharapod a nyelved.ebböl következ?leg a rugók is ugy törtek mintha kötelez? lett volna.Hangos, büdös,javitani kín, mert semmihez nem lehet hozzáférni, a szerel?k alapból kiröhögtek.alkatrész nincs, ami van, egy vagyon. olajat a lökháritó lehajtása után lehet beleönteni.a pótkereket els? alkalommal orákig kerestem, mig végül a régi gazdájátol kérdeztem meg. egyszerüen rémálom. amilyen gyorsan csak tudtam megváltam t?le. egyedül a 4WD király. de az nagyon.az oldalsó ablakot egy 1kg os müanyag rekesz törte ki, a szentendrei uton menet közben amikor a padlóról felpattanva nekiüt?dött.megvizsgálva 2 !! mm vastag volt az üveg. rohadás dögivel. viszont cilinderben is lehet benne ülni.csak kinek van cilindere?

- ismeretlen hibák a szerel?k csak vakarták a fejüket. elmentem vele valahová, gondolt egyet és nem lehetett beinditani. kb háromnegyed órás küzdelem után, 3 szerel? derékig benne, minden további nélkül elindult.rugótörés havonta egyszer.

Haverok szerelték mert épeszü szerel? nem vállalta

Fenntartási költség (3) Évjárat 1986
Előző autója? transporter Következő autója? mercedes 307D