Autók » Subaru » Libero (1983-2000)

Libero 1.2

Imbolygó szappantartó

Munkaautónak vásároltam, a Transitoknál kb 250 ezerrel olcsóbb áron. Családnak nem alkalmas, mert sz?k, és instabil. Munkára nem igazán jó mert nagyon kevés súlyt szabad belepakolni, és gyenge a motorja. Igazán nemis értem minek lehetett kapni egyáltalán - bár tény, hogy a 4WD- vel télen még a jégen sem csúszott - ez egy ZUK- hoz szokott embernek nagy szó volt. Az autó sajátságosan mutatta be önmagát: Az 5- ösön egy hirtelen nagy széllökés szó szerint leröpítette az útról, árokba borulva 90 km/ óránál - ez a Japán csoda halálát jelentette. A kiérkez? rend?rök, a tréleres, és a szerel?k a bontóban egyaránt jót vidultak a történeten, igaz utólag tényleg röhejes.

- Valami a motorban ( hörgött, csak 2 henger járt, és füstölt ), "megúsztam" 150 ezerb?l - mindezt 1998- ban!

Subaru szervíz budán a Szépvölgyi út elején.- Pökkhendi, lekezel? stílusu szerel?k, méregdrága munkadíjak, és kizárólag gyári alkatrészek - de legalább várattak 3 hetet! Legszívesebben nem is osztályoznám!

Autóbontó Kecskeméten - vidám hangulat, nagy anyagi veszteséggel.

Fenntartási költség (4) Évjárat 1986
Előző autója? Zuk dobozos Következő autója? Opel Kadett E Furgon