Autók » Subaru » Libero (1983-2000)

Libero LIBERO 1.0 4WD

Bárhova, bármikor

Kicsi belül? Hmmm. Forgó els? ülések, ággyá alakítható hátsok, két toloajto, nagy tolótetö (pl: magaslesnek)stb. Én 196cm vagyok, de elfértem. Ekkora(ilyen kicsi) fordulóköre sem sok autómnak vot elötte. Menet közben kapcsolhato összkerék! Gombnyomásra! Szinte nincs akadály(jó gumival). Volt, hogy tolta a havat maga elött... Semmi rosszat nem lehet rá mondani, max. csak azt, hogy jó sok idömet vitte el a lakatolása. Mert a rozsda az viszont szerette... Gyári védelem szinte"0". Csak egyszer legyen jól megcsinálva, és lekezelve.
Nagyon kitalálták a japánok, csak nem az öröklétnek készült. Szeretettel viszont fenntartható. Cserélni olajat, szüröt, légszüröt kellett. míg Nálam volt, még fékbetétet sem kellett cserélni. A gyujtáelektronika romlott el egyszer, de szerintem az sem ok nélkül, ITT üzenném a sok béna szerel?nek, aki nem túl lelkiismeretesen szereli, hogy a hövédö lemez, a kifogodob felett nem azért van, hogy kidobják! A japcsik okkal tették oda! Elektronika (Japán, Fer-Vill kft Fert? u.) csere után rögtön potoltam, hogy ne melegedjen tul az elosztofej. Sohasem hagyott cserben. Egyszer az M3-ason csak Én, és egy Lada Nivás tudott csak közlekedni a (nekem)tengelyig érö hoban 80!-al, hókotró persze sehol(elakadtak a dugóban), a kamionok kereszben...

- Gyujtáselektronika, hátsó rugó. Más asszem nem, rég volt már.

Egy barátom. ( Béres Robi, Pécel) Adta, vette, szerelte Öket. T?le is vettem anno... Nagyon ért hozzá, és bontott is ilyen autókat, tehát alkatrész azért volt.

Kapni néhány nem gyári alkatrészt, csak utána kell járni. Amúgy bontva találni...

Fenntartási költség (6) Évjárat 1985
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000