The Sport Wagon
Most ültem át egy Saab 95-ből. Ég és föld, nem össze hasonlíthatóak, másról szól a két autó.
Legacy:
Még friss az élmény, mert 5 nap alatt, egy bejárató körön raktam bele 2000 km-t. Tapaztalatokat hamar le tudom vonni, így sok autó, év és közel 700.000 km vezetés után.
Hibák:
- Középső szellőző rostot nem lehet elzárni, és a klíma nem "huzatmentes"
- A két literes, 165 Le motor harmat gyenge bele
- 160 körül már nagy a szél zaj.
- Az automata csak 4 sebességes, pályán fölöslegesen pörög, kéne még egy fokozat
Talán ennyi az össz rossz tulajdonsága. :)
Jó tulajdonságok:
- Hihetetlen kanyarsebességre képes. Ott ahol a Saab 160-nál sodródik autópályán, a Legacy-nak 170 az utazó és érezni, hogy még csak "60 %"-on van csak kihasználva a tudása. Szédületesen stabil.
- Horvát szerpentinek: ez maga a meny ország evvel az autóval. Nem lehet szavakba önteni, ki kell próbálni.
- a motor hihetetlen csendes, és vibráció mentes!
- gyönyörű, még azok szerint is, akik nem szeretik a japán autókat
- ez tényleg SPORT KOMBI
- keveset fogyaszt tudásához képest, mert még bejáratás alatt sem ment 9,6L fölé, pedig volt benne szerpentin felfelé sok, és autópálya 140-180-ig tartósan (természetesen német honban)
- kényelmes, de feszes is egyben, érzeni, hogy a normál körülmények között sose tudni meg, hol van a kocsi határa, de ha még is, akkor még mindig megvédhet a menetstabilizátor...
Összefoglalva: utazó autó, és az ember inkább a kerülő utakat választja, csak minél több kanyaron keljen átmenni :)
Szerviz:
Természetesen nincs tapasztalatom, de ez a világ egyik legmegbízhatóbba autója
Értékesítő Duna Autó:
- Időben megjött
- Szép átadás-átvétel
- Az ajándék multimédia DVD szett remekül szuperál, beszerelése tökéletes, igényes
Összefoglalás:
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy feltűnés mentes (aki ismeri, úgy is meghajol előtte), de minőségi IGAZI SPORT KOMBIT.
Aki teheti, vegye a 3 literes motorral, az maga a gyönyör lehet.
- Semmi
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |