Autók » Subaru » Justy (1984-1995)

Justy SUBARU Justy 1,2 4 WD

Kezd? jogosítványtulajdonosok és n?k figyelmébe

Én szeretem. Megszoktam. Jól ki lehet látni bel?le. Ezen tanultam vezetni, a négykerékmeghajtás el?nye. F?leg télen, sárban magabiztosságot ad. f?leg az els? havas-jeges napokban amikor is mindenki bénázik az utakon. Kirándulni is nagyon jó vele, füves-gödrös sáros erdei utakon simán veszi az akadályokat. Kevé ilyen kis köbcentis összkerekes autó van. Széle, er?s autó. Csak dicsérni tudom. Magyarországon nem túl ismert. Észak és nyugat -európában sikeres vezet? márka - .Nagyon kényelmes, esztétikus, sportos, hátul osztható lehajtható ülések nagy csomagteret adnak.

- Hát ami igaz az igaz, nekem a javítási költség nulla HUF!
- Nem egy s?r?n el?forduló tipus, ezért vettem hozzá egy alkatrésznek valót. Gondolván ha majd valami elromlik, nem kell az utánajárással foglalkoznom.
- Mi romlott el? - els? lengéscsillapitók.... ennyi. Cseréltünk fékpofákat, olajat.
- Az alkatrész subarum ugyan hiányos lett, mert hát a barátn?m is Subar Justyval járt, neki el?l sérült autója, jó hasznát vette a donornak. Most eladom!! Ha valakinek kell a donor is vele jár. Ezzel együtt 270 e HUF-t kérek érte. Miért? Mert megengedhetem magamnak, hogy egy új autót vegyek - nem tudom milyet - ha elkelt ráérek dönteni, biztos valami megtetszik.

Szerel?höz nem hordtam. Nem romlott el különösebben semmi, a kopóalkatrészeket apukám cserélte (fékbetét, olajcsere, lengéscsillapitó ). ? fényez?, lakatos és szereléssel is foglalkozik.
Molnár Ottó Bpest. XVIII. Tel: 06209-289-458
Olcsó, jó és ami fontos gyors (nem el?itélet). Számlaképes.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1990
Előző autója? Charade Következő autója? Még nem tudom. Ha elkel,(eladó) majd gondolkodom rajta
Verdikt (8.7/10)

Subaru Justy 1984