A Tuti Verda
Kis Tüsty a Justy!
Tüstént indul ha kell, lemegy bárhová az autóútról ahová mered, (mély sár, magas hókupacokkal szélátfúvásokkal is elbír, jó kanyarodási biztonság (vész esetén csak egy kapcsolás ónoses?ben és megmaradunk éppen-élve-kevés fenntartással-nem mint egy csetl? botló terepjáró). Télen magátol felmegy a meredek szánkós hegyre/kézi szivató/
17cm hasmagasság, Vételára 10% egy új autónak, megbízható, ha kifogy a benyód csak utántöltöd és elszámolsz 10ig és BrrruMMM! Beindul a stabil 3 henger 54LE vel és 6!! VALVE (lehetne turbóval-Gladerrel is ).
Az enyémen szerencsére a 4wd-t nem ismerték, /SUBARU-régen repül?gép jutott eszükbe, nem a 4wd?) igy megkímélve kaptam át 3. hölgy tulajtól. Apróságokat pótoltam és mára már pofás járm? kerekedett bel?le.
Kapálógép, h?t?, mosogatógép, széna, fa...,kutya Horgászni sem utolsó a hátuljából ülve közben szörpölni a teát OTT ahol még a madár sem jár "3-asban"
- Megvételkor Kompl.Kuplungcsere 27e Japan, 1féltengelyhiba jobbels? de 2 hónapig utánna még megtettem vele 650km-t!!, persze állandóan bekapcsolt 4wd-l. 6eFt felújították a féltengelyesek.
- Önindító: a kicsi autókat már csak úgy használják, hogy beindítják mennek 3-10km és leállítják /és az enyémet is szét kéne szedni felújítani.../ én ezért is töltök C magneticet úgy is csak 2.5L k? bele, hát akkor hagy kapja a legjobbat!!
Féltengelyes Rákoskeresztúrrtól Péceli út eleje Bal O. Kék nagy táblán
Ps:A rossz alkatrész lábát visszaadhatták vóna.
My
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1986 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 142000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Alto | Következő autója? | Daihatsu 4x4 90LE, de a Subit soha nem adom el! |
Verdikt | (8.3/10) |