megallithatatlan brummogo
Az autot majusban vettem ujonnan. Azota kb. 20.000 km-t tettem bele a hetvegi turazasok, biciklizesek, sielesek es egyeb hobbik reven. Elekepesztoen oleli az utat, minden kanyar es kigyorsitas elvezetes, a kipufogo pont eleg morcos de meg nem zavaro hosszu utakon sem. 4 felnott kenyelmesen tud utazni orankat kenyelmesen. En a sedan mellett dontottem (itt Amerikaban van hatch es sedan) mert neha targyalasokra is jarok vele. Idosebb munkatarsaim es megcsodaljak es elvezik a kipfogo mely brumogasat. A sotet indigo szin nagyon jol all neki.
A negykerek hajtasrol kulon odakat lehet zengeni. A kocsi hamarabb akad fenn a hasan minthogy elakadna, parositva egy szett jo minosegu teligumival semmi problemam nem volt a 30 centis NY-i hoesesben, az auto konnyeden kezelte a jarhatatlannak minositett utakat.
csak ajanlani tudom mindenkinek, esszel vezetve hosszabb utakon akar 7.5l atlagot is lehet produkalni, nekem vegyes hasznalatban ez inkabb 9 -10 korul alakul, sajnos nehez nem kielvezni az eszeveszett gyorsulast.
- Semmi csak kotelezo olajcserek es szervizek
Subaru Smithtown
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2013 |