Wings of Love
egy Volvo C30-bol (lasd juppie wagen) ultem at a kek rettenetbe (ahogy a baratnom elnevezte (fuc.ing blue subaru), es eloszor elegge el voltam keseredve az auto lattam. az auto belseje, a felhasznalt muanyagok, az ules... mind mind rettenetesen mas szintet kepviselt. tisztara 80-as evek alfa 33 feeling volt: a boxermotor zorgott, es a muszerfalon a muanyagok is olyanok voltak, mint a 80-as evek bele 33-as alfan. szoval igy kezdtuk. most 5000 kilometer utan eljutottunk odaig, hogy az auto nagyon komoly fuggoseget okozott, es minden reggel alig varom, hogy beleuljek.
ami jo benne:
+ a motor eszmeletlenul eros, barmilyen fokozatban nagyon nagyon jol gyorsul, amikor pedig elkezd a turbo sivitani, az pedig fenomenalis..
+ a negykerekhajtas miatt az autot havon vezetni szurrealis elmeny: ha gyorsitasz, gyorsul, ha fekezel, fekez. tenyleg az egyik leggyorsabb eszkoz, hogy eljussal a-bol b-be
+ csomagter: a c30-hoz kepest elegge nagy csomagtere van, meg sielni is lehet menni az autoval
+ mindenutt megnezik.
- fogyasztas: tele tank (50 liter) kb 350 kilometerre eleg, 400-at meg soha nem sikerult mennem vele
- zaj: 200 felett olyan, mint egy muszaki hibas repulo: a keret nelkuli ablakon sivitanak, a turbo sivit, de az auto megsem akar felszallni..
- rettenetesen kenyelmetlen, 2 oranal hosszabb ut nem jatszik.
mindezektol fuggetlenul imadom, es soha nem szallnek ki belole. jo lenne, ha lenne benne tempomat, borules meg toloteto, mint az elozo automban, de akkor mar volvo lenne, nem subaru...
- kormanyzar - a kulcs egy alkalommal beragadt, a kormanyzar reteszelt, es alig lehetett elinditani ujra.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | C30 Summum | Következő autója? | Volvo XC60 D5 majd egyszer |