Vedd meg! Ne gondolkodj! :)
VEDD MEG!!! Kész...-Most ugye gondolkozol vegyél-e Subarut, merthát sokat fogyaszt, drága hozzá minden, és mi lesz ha elromlik, ugye? Na segítek. :)
Vedd meg! Nem fog elromlani, mert arra van kitalálva, hogy tépjék, nem fogyaszt sokat,mert egy szar 4es golf is megeszi városban a 10-11et, kopó alkatrészeken kívül SEMMIT nem kell rajta cserélni.
Én amatőr rallyn, és mindenféle egyéb versenyeken használom, ahol 180km alatt kijárjuk belőle a tankot, és semmi baja. Bír mindent,de persze megvannak az aranyszabályok. Hidegen beindítva 2-5 perc alapjáraton melegítés, amig az OLAJ nem üzemmeleg nem toljuk neki (az nem elég ha még a víz üzemmeleg) ha cibáljuk, utána 3 perc alapjárat hűtés, ha pl autópályán kiállsz tankolni (gyakori) akkor a kút előtt is 2perc járatás, utána leállít. Ha ezt be tudod tartani, és van havi 30ad minimum, amit félre tudsz tenni mindezek mellett a szervizelésre, akkor semmi gondod nem lesz.
Az enyém HKS alkatrészekből a Prodive-nál épített BUBU, 340paci, és 4,7 alatt százon. NINCS ellenfél, a Subaru többet tud mint Te, ezt mindig tartsd szem elől. Arra a kanyarra amire azt gondolnád, áh itt fékezni kell, ugyanazzal a lendülettel taposs a gázba... :)
Mindenki bele akar ülni, autóstársak tiszteletben tartják, mert ugye a BUBU az autók királya :)
Aki 8 literes fogyasztást akar, és minden 2. másodpercben a benzinmutatót nézi az vegyen SDI polot az 4 liter.
Akinek gáz, hogy az olajcsere 30 rongy és 8e kilóméterenkét esedékes, az vegyen DAF-ot abban 100.000-km-enként kell olajat cserélni.
Akinek nem tetszik, hogy a körbefékezés minimum 250rongy vegyen trabantot, ott lehet szabályoztatni a dobféket
És akinek pláne nem tetszik hogy egy garnitura gumi 2 hónap az meg vegyen aixamot, arra egy gumi 4e ft.
Ha eddig esetleg cigiztél, le fogod tenni, és inkább beletankolod, nagy élmény :)
Ha kérdés lenne, facebookon "Speedy Racing Team"
Bubu legyen Veletek :)
- Kuplung, fék, gátlók...
Saját magam
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |