Autók » Subaru » Impreza (2000-2007)

Impreza STI MY

Vad paraszt!!!! De nekem való

Az autó meglepően jó. Volt már minden féle fajta autóm és ez a legmegbízhatóbb. Csak szűken(E500,A8,E36 328i,W210 E280) az elődök. Én használom mindennap + ha kell megyek vele a hungaroringen is, de hiba NINCS. Az autóban 60000 km után és hibátlan, 10 pont. Én nem tuningolgatom mert nincs kedvem utánna a nagyokos szerelőket hallgatni ,hogy ezért meg azért ment tönkre. Ez az autó igy jó ahogy van. Egy kipuffogórendszert rakattam rá a Bálnával, és itt be is fejeződött a tuning. A kis "japók" nem véletlenül állnak ott a Subarunál fehér köppenybe laptoppal a kezükbe. A hungaroringen 2:17 mentem vele stabilan 4-5 körön keresztül. Kihagsúlyozom hogy az autó gyári(utcai fék,no slick)!! Egyébként 36 kört mentem vele és mind 2:20 alatt volt ,ha nem volt lekőrözés természetesen. A fogyasztás ilyenkor nem kevés 42l/100km. Utcán normálba 10-14 et eszik szerintem hibátlan.A menetteljesítmények önmagukért beszélnek 0-100 4.8 mp, 0-200 17mp, 80-120 2.7mp.Géppel mérve, nem óra szerint mert akkor még jobb lenne(önbecsapás) . Az eredmények azért jobbak mint a gyárié, mert nincs katalizátor és 3" os kipu van alatta, amiért a turbonyomás 1,2 bar a 0.9bar helyett. Ajánlom minden autó őrültnek.
ui: Úgy megy keresztbe mint egy zsiga lehegesztett difivel:).

- Két hátsógátló csere lesz.(gari)

Bálna

Exoset

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? E280 Következő autója? Repülő:)
Verdikt (8.5/10)

Subaru Impreza 2000 (2000 - 2007)