Autók » Subaru » Impreza (1992-2000)

Impreza 1.6 GL

Szobrot neki!

Mindenek előtt és felett rendkívül megbízható. Most kb. 305.000 km van benne, a legnagyobb gond, hogy néha kiég egy-egy műszerfalvilágító lámpa. A motorja rendben, a váltó pontos, Az utastérben semmi nem zörög, semmi nem lötyög.
Mivel a motor csak kb. 95LE, gyorsulni nem lehet vele, ahhoz túl sokat visz el az összkerék hajtás. Kicsit lomha. A fogyasztása - állandó összkerékhajtás mellett - országúton 7.5 l, városban és autópályán 8.5 l.
Rendkívül stabil, lelökni sem lehetne az útról. Kanyarban verhetetlen.

Fenntartási költség: ha valami kell hozzá, az nem olcsó, de mivel rendkívül megbízható, ritkán kell hozzá venni bármit is.

- Semmi. Mindig megy.

Emil Frey, Mogyoródi út. Leszámítva azt, hogy egyszer cserét javasoltak egy kb. 2 parc alatt javítható alkatrészre, nem volt rájuk panasz. Jól és határidőre golgoznak.

Fenntartási költség (5) Évjárat 1997
Előző autója? Megane Következő autója? Subaru Legacy