Autók » Subaru » Impreza (1992-2000)

Impreza 2.5 RS

My lovely bitch

Eloljaroban: bocsanat, nincsenek ekezeteim.
Nyaron vettem, muszajbol. Naponta 100 merfoldet vezetek. A sebessegkorlat elmeletben 65 merfold orankent, de napkelte elott es napnyugta utan a nem-szelso savokban mindenki tolja neki, akinek nem piros az autoja, es hat, khm, nos, igen, akinek a bore nem tul setet. Ez van. Nem lenyeg. Gyors, agilis autot akartam, mert a pick-up truckok es a SUVk megesznek minden uton halado Camryt, Focust.
Istentelen jo. A kanyarodas, mint olyan, uj ertelmet nyert. A motor nem turbofeltoltos, de az a kb 150-160 loero, ami az autoban van, boven eleg nekem. Soha, egyszer sem csusztam meg vele az autopalyan, mindig oda megy es olyan sebeseggel, ahova es amikor akarom. A kuplung finom, a valto lehetne zsirosabb. Ha hideg van, szeszelyes: eroltetett kanyarban halk mormogas hatulrol, gondolom, a difi. Az abs nagyon atom, nem rugdalja szet a talpad, nem kapsz infarktust, de az auto megall.
Olyan erzetem van benne, mintha egy tegla kozepen ulnek. Nagyon magabiztos erzes vezetni, mert elhiszed, hogy vigyaz rad. A kocsitest merev, de nincs az az erzeted, hogy negyven tonnas tankban ulsz.
Nagyon tetszik nagyon szeretem. Soha jobbat!

- Legszuro muanyag hazanak rogzitesei.

Subaru Wilkins, Baltimore

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000