Ha nem számít a benzinköltség, akkor örö é bodottá.
Kerestem a jó kompromisszumot a családdal használható és egyben élvezetes, ha egyedül vagyok benne típusú autóra. Főleg motorral járok, így kevésbé tartott vissza a fogyasztás. Angliában élek, így a biztosítás sokkal megfontolandóbb szempont. A Subarut mint márkát akartam, de az impreza kicsi családnak, a kombi változat szerintem vállalhatatlan, meg egyebkent se tudtam volna beadni a feleségemnek, hogy egy felelős döntés által kiválasztott családi autó. A biztosításra visszatérve mivel az impreza a hülyegyerek vagyok, meg fogok halni benne kategőriába tartozik, többszöröse biztosítani mint a forestert. Mivel teljesítményben, meg vezetési élményben nem óriási a különbség, meg az asszonyt is meg lehet vezetni vele, a Forester S-Turbo remek mindenes, báránybőrben. Az enyém winter pakkos, ami szinte minden amit akkor tudott a Subaru, és mindez téli használatra kihegyezve. Fűtött első hátsó szélvédő, fűtött tükrök, fűtött bőrülések. Az üléseket minőségét kiemelném, a kellemesen meleg és egyben nagyon kényelmes ülést a nejem imába foglalta amikor terhes volt, néha akkor is kiült ha nem is mentünk sehova.
A hatalmas napfénytető nagyon szerethető, szinte kabriós élmény, ahogy a fél tetőfelület belecsúszik a másik felébe.
Az eladó átvert vele ugyan, mert elfelejtett szólni a cserés, repedt hűtőről, meg a hibás ABS jeladóról, de az árba belekalkuláltam egy nagyszervízt.
Azóta szinte hiba nélkül gurul, 160,000-nél kellett kuplungot cserélni, de szerintem ez odafér ehez a teljesítményhez. Azon kívűl csak olaj,szűrők, féktárcsa, fékbetét.
A hátuljáról hiányzott egy S betű a subaru feliratból, inkább leszedtem az egészet, és kicseréltem Bubukára. Vicces, ahogy a kereszteződésekben a tükörből látom, ahogy tanakodnak a mögöttem lévő autóban az angol népek, hogy mi az annya az a Bubuka.
Szereti a drága benzint, érezhetően jobban megy vele. Soha nem hagyott ott sehol, szerintem megvárom amíg kirohad alólam.
Ha nem napi szinten ingázol vele, vagy nem számít a benzinköltség, akkor örö é bodottá.
- Kuplung - futómű csapágy - hűtő - ABS jeladó
Helyi útszéli szervíz