üzembiztos, hibamentes, kényelmes autó
Nagyon kényelmes, megbízható, korrekt erőforrású autó. Igaz még csak 15000 km mentem vele, de nagyon megszerettem. Magas üléspozíció, hátsó ülések is elég tágasak magas utasnak is, futómű kiváló,rosszabb utakon is szépen megy, hangszigetelés jó, motor csendes, egyedüli negatívum picit szomjasabb mint az előző autóm, igaz elsődlegesen városban, kívül adja a gyári adatot normálisan vezetve.Belül jó anyagok, tényleg kényelmes az ülés hosszú távon is. Most is ilyet vennék, esetleg a nagyobb testvérét (Rexton) Féltem a viszonylag ismeretlenebb márkától és az új típustól, de nem kell félni, korrekt, megbízható gépkocsi. Alapfelszereltség nagyon jó, de a nagy monitort érdemes hozzá kérni, meghálálja a kényelem. Még viszonylag kevés fut belőle az utakon, de meg szokták nézni, sokaknak tetszik az alak, a megjelenés. A vásárlás előtt több autót, illetve márkát és típust megnéztem, akkor is ez tetszett a legjobban, szerintem ár-és érték arányban is nagyon ott van. Egyszóvak szépen megy, teszi a dolgát, amire kell
- nincs semmi hiba, teszi a dolgát
csak garanciális Zakar és Tsa Cegléd
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2019 |