A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Ssangyong » Actyon Sports (2007)

Actyon Sports 2.0 XDi 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A kényelmes pickup

Szöveges ítélet

Az én kis történetem: Céges kocsit szerettem volna venni. Üzlettársam fűzött, hogy vegyünk ilyesmi modellt, mert jól el lehet számolni a költségeit… :-) Vonakodtam a dologtól - ormótlan, kényelmetlen, nehéz vele parkolni, sokat eszik... Megígérte olyat veszünk amilyet választok (Nissan, Toyota, Mazda, Mitsubishi). Elkezdtem nézelődni, bújtam a teszteket, tesztvezetésekre jártam, fórumokat olvastam. Azt hogy ebbe a modellbe egyáltalán beleültem, az előttem felszólaló cikkíróknak köszönhetem. Bizonytalanságom csak addig tartott, amíg bele nem ültem egy full extrás, automata Actyon Sports-ba. Olyan szinten beleestem a tesztautóba, hogy pár nap múlva le is foglalóztam... Ennek az autónak boldog tulaja vagyok azóta is. Párom "Palackorrú Delfin"-nek hívja, barátaim pedig "Varacskos Disznó" nevet adták neki. Ebből is látszik a megosztottság az autó kapcsán a külalakját tekintve. De ez csak addig tart , amíg nem mennek vele egy próbakört. Semmi panasz nem lehet rá. Gyerekjáték vezetni, olyan kényelmes, mint egy komolyabb középkategóriás autó. Mindennel fel van szerelve, ami a komfortos vezetéshez szükséges, sőt még azon túl is... A többi típus tesztvezetése során minden esetben volt kifogásolni való. Ennél a modellnél semmi. Fél éve van meg a kocsi. Tudom nem sok, de sokat járok vele és semmi hiba. Egyetlen dolog zavar: a rádió. Egy olyan autóba, amelyikbe a tolatóradartól kezdve a motorikusan behajtható tükörig minden van - miért nem raknak RDS-es, MP3 lejátszós CD-s rádiót? Miért nekem kell kitalálnom manapság - hullámsáv alapján - hogy melyik adót hallgatom? De ez csak egy nyúlfarknyi panasz a számtalan jó tulajdonsága mellett, úgyhogy nem is forszírozom tovább.

Összességébe mindenkinek ajánlani tudom ezt a modellt. Ha nem a legnagyobb hasznos teherbírás a fő cél, akkor mindenképpen ez a legjobb választás. Csak onnan tudom hogy teherautóba ülök, hogy ki kell töltenem a menetlevelet...

Hibalista

- Semmi...

Ide hordtam szervizbe

Ssangyong Motor Hungary Kft.
XI. ker.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Kényelem (9) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 14000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 7000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? Avensis Következő autója?
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (7.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Ssangyong Actyon Sports 2007 (2007)

További ítéletek (5 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)