Kellemes meglepetés!
Féltünk tőle mert akkor mikor mi vettük még nagyon ritka darab volt,itt-ott lehetett látni 1-2db-ot és nem sok infónk volt róla.
Asszonynak kerestünk kis autót mert az én BMW-m drága volt a Pesti forgalomhoz. Véletlenül akadtunk rá a kasznis barátomnál. Akkor hozták be Svájcból,még a papírjait intézték. Kicsi sérülés volt az elején de az alkatrészeket már vele behozták. Mivel csak a műanyagok sérültek így azok cseréje után sérülés mentes volt az autó. Megvettük és Magyarországi első tulajdonosai lettünk így nem egy leharcolt darabot sikerült kifogni.
Nagyon kellemesen csalódtunk benne! Nem egy aszfalt betyár de ha lendületben van akkor a városi forgalomban ügyes sofőrrel a nagyokat alázza. Amire kitalálták arra tökéletes! 2 ember jól elfér minimális csomaggal. Hosszú távon is kényelmes volt. A fogyasztása 4-6L/100 között ingázott használattól függően. Ne felejtsük el,hogy 3 hengeres 600cm3 Turbo Benzin Mercedes motor van benne ami kiválóan teszi a dolgát.
Bevallom én csak akkor vezettem ha muszáj volt,de így is sikerült jó pár ezret beletekernem,azért lássuk be nem egy férfias autó,meg nekem ott volt a BMW-m.
Szerviz tapasztalat nincs mert az olajcserén (tokkal-vonóval 10.000Ft) kívül amit én megcsináltam nem kellett hozzányúlni.
A kicsi kaszni rettenetesen kemény! Belgába láttam egyet az autópályán balesetben,szalagkorlátra tekeredett rá úgy,hogy az első futómű kiszakadt és a korláton maradt,a kaszni még jó 50m "repült" egy épkézláb darabja nem maradt de a benne ülők karcolás nélkül kiszálltak úgy,hogy az ajtó is rendesen nyílt. Ha nem látom nem hiszem el!!!
Én bátran ajánlom bárkinek mer nagyon jó kis autó! Ha eleinte óckodik is tőle biztos,hogy megszereti.
- Amíg nálunk volt semmi! - Olajcsere! 10.000Ft.
Jó kezű szerelő! Egyszerű minta pofon!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |