Jókedv forrás négy keréken
Vannak autók, és van a smart, mert a smart az egy szerelem. Aki elsőnek beleszeret, az mindig is szeretni fogja mert egyszerűen jó vele menni. Az objektivitás látszatát keltve a következőket tudom megosztani: Nyugodt vezető vagyok, nem nagyon száguldozom, csak ha muszály. Ilyen vezetési stílus mellett a motor egyáltalán nem gyenge, nagyon jól gyorsul, a váltó is komfortos, és ami abszolút előny, az a remek manőverezési készség a kis méretei miatt. Parkolni álom a smarttal, emellett egy biztos jókedv forrás az autó. A smartosok nemtől-kortól függetlenül dudálnak, intenek egymásnak, kedvesek és előzékenyek egymással.
Megemlíteném még, hogy én a kocsit alig használom városban, javarészt vidékre járok vele és még emellett is azt állítom, hogy utazóautónak is jó!
A kritikus tényező, az ár. Amíg a kocsi ára nem éri el az 5-6 milliót, addig kit érdekel, ha egyszer ezzel szeretek járni?
- A klíma gáz ment el mert egy csó megrepedt. Egyértelműen a rosszminőségű utak miatt. Ezt ne vegyük smart hibának, nem ez az első klímavezeték repedésem.
Pappas Auto Mo. Az ára a mercedes/smart vásárlókhoz szabott, az átlag drágának mondaná. Szerintem aki itt vesz autót, az ne panaszkodjon a szervízköltségekről. Az enyém még egyébként is garanciális.
A szerelők nagyrésze tapasztalt, kivétel azért itt is akad. Nem árt, ha ismerjük őket, így akár személyesen is "kiadhatjuk" a javítási kérelmet.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | – | Következő autója? | smart fortwo |