kicsi de jó testőr
195cm-es magasságom miatt soha nem gondoltam,hogy valaha egy smartot fogok vezetni.Korábbi S-osztályos mercedesem eladása során számitottam be a feleségem számára.Két év alatt felváltva használtuk,szinte soha nem pihent.Családosan is kényelmesen elfértünk benne.Korábban sérült volt de mivel szinte minden műanyag kivül,korozzió nem lépett fel,amitől tartottam.A hátsó üléssor variálhatósága miatt hihetetlen méretekkel rendelkezik(vagy a lábtér vagy a csomagtartó,de az ülés összecsukható),mosógép kisebb hütő ,tv stb.mind utaztak a csomagtartóban.Fogyasztása talán a legnagyobb előnye a mai árviszonyok miatt.Nagyon óvatos tempóban országúton 3.7,160-as tempoval 6.2,klimával városban 5.1.A turbós motor érzékeny,hidegen óvatosan szabad terhelni,nagy tempó után 1-2 perc járatás meghálálja magát a motor élettartamára nézve.A nagynyomású pumpa hűtése miatt soha nem szabad negyed tankon alul járni a géppel(ez igaz minden autóra főleg a mai PD DIZELEKRE mondja Szaki bá).Amit nem tudtam megszokni:nincs hűtőviz hőfok mérő,elektromos ablak kapcsoló lehetetlen helyzete.Mind a külső mind a belső dizájn jó hangulatot teremtett használata során.A románcnak egy balkáni kamionos vetett végett,így a tőréstesztjét élőben sikerült élve átvészelnem.Némi karcok és egy csuklótőrés,de nálam őt csillagosra vizsgázott!!!
- IZZÓK,SZŰRŐK,OLAJ,SZÍJJAK,FÉKBETÉT.EGYÉBKÉNT A MOTORON KÍVŰL AZ EGÉSZ AUTÓ JAPÁN(MITSUBISHI).100000KM-IG VÁCRA HORDTAM A GAR.MIATT.KÉSŐBB A JÓLBEVÁLT SAJÁT MASZEK SZAKIMHOZ,SOK DOLGA NEM VOLT VELE,SZERETTE.
VÁC TOTH AUTÓ,SZAKI BÁCSI
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |