Business Skoda
0 km-es céges autóként kaptam német munkáltatómtól. Passat volt a kiszemeltem, de vezetés úgy gondolta jobb ez Magyarországra, nem olyan hivalkodó.... Nagyon megszerettem, iszonyú tágas az utastér, jó a 2 literes motor, manuális váltóval. Ház felújításnál jól jött az óriási csomagtér. 15 doboz csempe után már ül, és a 210 cm-es ajtó simán befért.
Nem hajtom ész nélkül, de ha kell tempózok autópályán, minden gond nélkül tartja a sebességet hegyen völgyön. Style csomag jól felszerelt, egyedül a 18-as kerék mutatna szebben alatta, de mivel Mo-n belül mindenhova járok talán jobb is a 17-es. A napfénytetőt nem tudtam nagyon kihasználni, tavasszal és ősszel hasznos ha még nem kell a klíma de nyáron nagyon felmelegszik az üveg és a beltér elég forró tud lenni. A klíma működése nekem gyenge. Bevizsgálta a szervíz, minden rendben vele, de mágsem az a fagyasztós mint amit szeretek.
3-ik éve lesz nálam, kezdenek a műanyagok kicsit zörögni belül, néha nagyobb fekvőrendőrön koppan az eleje hangosabban. Nincs kopás az utastérben a kormányon vagy a műszerfalon de a szövet szőnyeg úgy néz ki mintha magassarkúban vezettem volna. Egy-két karc a fényezésen látható a gépi mosótól de ennyi. Pozitívan csalódtam a Skodában, előtte sosem használtam. Következő is az lesz, csak SUV.
- Kesztyűtartó gyárilag lógott, garanciában cserélték. Vízpumpa 85000 km-nél kezdett tönkre menni, garanciában cserélték. Még pont belefért az időbe. Porlasztó vezérlő egység 86000 km-nél, az már fizetős volt kb. 100e HUF.
Lukács és Tamás Kft. Vác
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2018 |