Hűséges megbízható társ a minden napokban.1.000.000 km ig Tervezem vele.
Nagyon megbízható.Hetente 3000 KM-t megyek vele mert német országban dolgozom.
Mindig 4-en sok csomaggal.Még soha nem maradt itthon semmi.Mert akkora a csomagtartója mint egy nagy fagyasztó láda.Nagyon szeretem élvezet vezetni a bécsi és német emelkedőket meg sem érzi.Mintha csak a hortobágyi síkságon autókáznék.Castrol edge 5w30 olajjal járok 15000 km-nél cserélem az olajat.12000 km-nél kéri a 2,5 dl max 0,5 l olajat.Szerintem nem vészes.Kényelmes tágas az ülésekre sem panaszkodott még senki az 1500km alatt pedig nem kicsi a táv.Ha gyártanák még ezt a típust vennék egy ujjat tartalékba.132000 km-rel vásároltam meg egy megbízható első tulajtól.4 éves volt akkor.Most 6 éves 350000 km van benne.6 és 6,5 dízel fogyasztással 130-150 km/h átlag sebességgel használom.Menne ö és érzem is amikor vezetem hogy van benne még erő.Dicsérhetném még mert elfogult vagyok vele.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
- 132.000 KM-nél eredeti első fék tárcsa+fékbetétek cseréje ami nem volt indokolt csak mivel német országban dolgoztam és esedékes volt az olajcsere szak szervizben csináltattam.Felkínáltak egy ingyenes autó diagnosztikát ami mindenre kiterjedt.Az ö számítógépük abnormális kopást hozott ki az első fékekre így 360 euróért munkadíjjal együtt kicserélték.NEM VOLT INDOKOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 156.000 KM-nél eredeti hátsó fékbetétek elkoptak csere. - Rendszám tábla világítás - Első helyzetjelző - - - - - -
Hajdúszoboszló Ebes
Egy nagyon jó ismerősünk.Más szervizben keresi a kenyerét naponta de profi módon javítja a WW,AUDI,SKODA tipusokat.Gyors precíz.Megbízható,
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 132000 |