z(A)Bálna
jó tulajdonságai:
nagy, tágas és levegővel megy :) 6.2-6.4 az átlagom 98%os nappali városi használat mellett! :) a rekord vidéken 70-80as tempónál 4.2(!) lásd képek :) jah és a fékkek és a fékbetét NEMkopása is csodálatos :) a gyárit 37nél cserélték ki benne nem tudom mire, mivel én csak 51nél kaptam meg... 95nél cseréltük ki, úgy, hogy a betét még 50%os volt! akkor mégis miért!? mivel a tárcsa még gyári volt (most is az) már van egy kis válla és letolta a visszajelzős fékbetét oldaláról az elektromos csatlakozó csokiját, így inkább kicseréltettem :) a hátsó betét 61nél került bele, tehát abban is van már 48k km. első kocsim, amin nem kell 20-25km-nél cserélgetni, bár igaz ritkán rohanok vele :)
rossz tulajdonsága:
szedán :( nem lehet rendesen kihasználni a nagy csomagtartót, mert a 2. bőröndöt már nem lehet beleforgatni :( persze az új B(2008as) twindoor ajtórendszere ezt megoldotta :)
- 51000 nél kaptam meg a cégtől... a műszerfal közepén a jobb oldali légkiömlőben a lamellák eltörve, mert valaki a tollát tartotta ottan :( - - most 109000 van már benne 15 hónap után... lassan megy a 110000s szemlére.... eddig minden pepec :) - - mi is romlott el rajta? hmmm... na eddig semmi legalábbis ami pénzbe került volna :) kicsit huzatos lett, de az ajtók állításával megint minden jó :) 2-3 fényszóró izzó égett csak ki, így most kiderült (mivel a jobb fényszóró izzó cseréhez, még a légszűrő házat is ki kell pakolni belőle), hogy olajcserénél a tűzkarikát is ki kell majd cserélni :) 60000 km alatt ennyi :)) - - jah és csináltattam rá egy szép üléshuzatot piroskánál (csuka u.) :) - - képek: - 1. fogyasztási rekord - 2. azért megnéztem 1 év után mit megy a pályán :) - 3. az üléshuzatom - - 2009. október. - olajcsere Castrol EDGE w5-30as trutyival illetve fékbetétcsere 57.000 km-t bírt nappial fővárosi haszálat mellett :-) - - 2009. november 30. - visszakerült a gazdájához! :((((((( kb. 153.000km volt benne és még minden gyári benne! a kuplung (szerkezet)is!!! ne ezt lehet utánam csinálni más tipusokkal! :))) - - Utódja egy 2008as áprilisi ZafiraB lett... halális kényelmetlen és hiába 7 személyes 20 centivel rövidebb a Bélánál... Na majd arról is írok, de per pill még csak 2 napja van nálam kb 114.000km-rel kezdünk. - - 2009. december 2.
suffnituning cégszervíz, ennek ellenére minden korrekt!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 102000 |
Előző autója? | Octavia 1.4 16v | Következő autója? | ezt veszem meg a cégtől jövő hónapban :) |
Verdikt | (8.5/10) |