Takarékos szállítógép.
Igazából kellemesen csalódtam az autóban. Kényelmes és tágas. Nem egy modern forma de szerintem még megállja a helyét bárhol. Négyen vagyunk a családban és kényelmesen elférünk benne. Nem éppen ezt szerettem volna vásárolni, inkább egy egyterűt de nem bántam meg, hogy átvettem egy a hitelektől fuldokló ismerősömtől. Ami a legjobban tetszik benne az a fogyasztása. Egy ekkora méretű autótól ez meglepő. Átlag 5 liter, utoljára a 2-es golfom evett ennyit még 93-ban. Kellemesen csalódtam benne. Hosszú távon autópályán (max 130-as tempó), sokszor kihozom 4,4-ből de ha ez nem megy akkor is 4,6 maximum. A csomagtere is magáért beszél, bár az új modellé jobban pakolható, de ha nem hűtőládát akarunk cipelni vele akkor a viszonylag kis csomagtérnyílás bőven elég a legtöbb feladat megoldásához.
- Izzókat cseréltettem, mert a korábbi tulajdonos ezt nem tette meg illetve olajcsere volt még vásárlás után. Ezek nagyon apró pénzek voltak, pár ezer forint.
Egy privát szerelőhöz hordom kisebb problémákkal (olajcsere).
A kötelező szervizeket márkaszerviben tervezem megoldani a Leier csoporton belül.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Phaeton 3,0 TDI | Következő autója? | Volksvagen csoport valamejik tagja. |
Verdikt | (8.2/10) |