Autók » Skoda » Superb (2002-2008)

Superb 1.9 PDTDI 130

Superb szerelem!

Már amikor megjelent ez a tipus lehet?ségem adódott a 100le változatot kipróbálni egy Pesti út alatt.A szerelem ekkor kezd?dött.Az élet ugy hozta hogy most sikerült egy újra szert tennem az er?sebbik motorral.Eddig 7000 km mentem vele olaj fogyasztást nem tapasztaltam.Sürün járok Budapestre 150-160-nal 4 személyel ,a fogyasztás 6l/100km.Kényelmes kocsi nagy bels? térrel megfelel? extrákkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki nagy családi és biztonságos járgányt szeretne.Örülök hogy ezt a márkát választottam,igaz el?ször variáltam az új Passat és a SuperB között de jól döntöttem.A motorháztet?n és a csomagtartón lév? Skoda embléma pedig nem zavar.Ez a Skoda már nem az a Skoda!

- Nem romlott el rajta semmi.Jól is néznénk ki.Remélem nem is nagyon fog.

Nem voltam vele még szervizbe,de a Platán Autóház Nyíregyházához fogom hordani.Az el?z? kocsimat is ide hordtam.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Bora 1.6 Következő autója? SuperB