Autók » Skoda » Superb (2002-2008)

Superb 1,9 PDTDI / 130LE /

SuperB, a HATALMAS aranyos

Június óta van nálunk az autó, ezért csak a négy hónap tapasztalatát tudom leírni. Egy év garanciával vettük, így a már említett hibákat szerencsére ingyen javították. Mondták, ha a légzsák romlott volna el, akkor kb. 300000Ft.-ba kerülne a multikormányos légzsák. Egyébként nagyon meg vagyunk vele elégedve, hatalmas a bels? tér, gazdaságos és dinamikus a motor. Ez az els? olyan autónk, amiben kényelmesen elférek én is és a mögöttem ül? is, mivel 1,95 cm a magasságom, és eddig nem nagyon találtam kényelmes autót magunknak. A gyerek már nem éri el a háttámlát, hogy rugdossa azt. Most decemberben érkezik az újabb gyermek, de már nem félek, hogy nem fogunk elférni, mint a korábbi autóinkban. Legújabban a hátsó lengéscsillapítók fel?l hallok álló helyzetben nyikorgó hangokat, nem tudom, mi lehet. Csak remélem, hogy semmi komoly. Személy szerint én nem nagyon látok hátra a tolatásnál, így mindig csak kölül-belül tolatok. Attól félek, egyszer meghúzom a kocsit. Jó lenne egy tolatóradar. Egyébként tényleg meg vagyunk vele elégedve, újra ilyen autót vennénk.

- Alig elhoztuk a márkakereskedésb?l, légzsákmeghibásodást jelzett a fedélzeti számítógép. Kiderült, hogy a csúszógy?r? romlott el és valamelyik vezeték is letestelt. Mivel június óta van nálunk az autó, eddig ezek a hibái jöttek el?, remélem más már nem lesz. Amúgy az autót egy év garanciával adták, így a javítás nem került semmibe. Egyébként nagyon meg vagyunk vele elégedve!

Wolf Autó Székesfehérvár
Nem voltam megelégedve, lassúak, a megbeszélt id?re nem készülnek el, sokat körülményeskednek. Talán azért, mert garanciális a javítás!?

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Astra Classic II. Következő autója? Skoda SuperB 2,5 V6 TDI