Kellemes meglepetés
Évente elég sokat utazok külföldre és nálam az elsődleges szempont a megbízhatóság volt.Mivel a passatomba elég sok lett a kilométer ezért cserekor hasonló méretű és megjelenésű autókban gondolkoztam.Kicsit tartottam tőle mert mint elég sok embernek a skodáról nekem is a 120as jutott eszembe.Nem tartottam sokra.
Hatalmas meglepetés ért amikor elkezdtem használni.Nálam a passat volt az összehasonlítási alap,de szerintem sokkal felülmúlta azt.Ráadásul sokkal megbízhatóbbnak is bizonyult.A superben gyakorlatilag csak olaj+szűrők+vezérlés lett cserélve.Mivel elég sokat megyek vele,hajtom is rendesen.A fogyasztása is kellemes meglepetés volt.Nagyon megvoltam elégedve a belsejével is.Gyakorlatilag ugyanolyan állapotban adtam el mint ahogy átvettem a szalonból.Persze én is vigyáztam rá,de nem repedezett meg a bőr,nem koptak meg a műanyagok stb.Ismerősöm vette meg az autót és még mindig nem volt vele semmi baja.Nem volt kétséges,hogy mire fogom cserélni.
Nagyon szeretem az új szuperbet is.Remélem ez is fogja tudni azt amit az elődje.
- kb fél évente a bal hátsó rendszámtábla világítás kiment.Ezen kívül semmi baja nem volt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 320000 |