A tökéletes!!
2004 nyarán vettem 0 km-rel az autót!
nem volt egyszerü megkeresni a számomra megfelel? autót!
Személyszállítással foglalkozom és rengeteget megyek! Számomra nagyon fontos a küls? megjelenés,a bels? kényelem(a hátsó üléseknél is!),a motor, fogyasztás,szervíz igény.
És az autó vételára sem utosó szempont!
Ez az autó mindezeknek tökéletesen megfelelt!!
A 131 lovas ereje fogyasztása ,meglep? a hatalmas méretekhez képest! Ajánlották a tuningot, de én úgy érzem, hogy nincs rá szükség! Ha valaki ennél er?sebb autót akar, akkor vegyen ferrari! A tervez?k, ehez a teljesítményhez tervezték a fékeket és a futóm?vet! Szerintem, nem vagyunk okosabbak náluk, ezért nem kéne kisérteni a szerencsét pár lóer? miatt!!!A klima berendezés teljesen megfelel az elvárásoknak!! A f?tése is tökéletes!A téli használatkor, érdemes ügyelni a jól megválasztott gumira, mert ha ez a hajó rossz irányba elindul, akkor nincs aki vissza hozza! Nem egyszer találtam már képtelen helyzetben magamat, de az autó mindig atz csinálta, amit szerettem volna! HIHETETLEN!!!
Az ABS tökéletes! Azomban a kipörgés gátló!!!-no ezt nem igazán értem!-ez nem kipörgés gátló! cvsak van rajta valami, amit így hínak,de nem csinál semmit! Kár volt így rátenni!!
Az els? hiba az els? gömbcsukló tönkre ment 10000 nél!
Bevittem a szervizbe, azt mondták ilyet még nem láttak! Kicserélték garanciában, minden zokszó nélkül! Aztán tönkre ment a hamutartó világitás. Én dohányzom és elég fontos számomra, hogy lássam hova hamuzom! Ez már nem volt egyster?! Azt mondták, hogy ezt csak cserélni tudják, 36000 ft-ért és nem garanciális! Ez nem esett jól! Elmentem egy alkatrész boltba, ahol 32 ft-ért kicserélték benne az ég?t!!!!!!
Na ez nem semmi! Olvastam hogy a váltóval nincs mindenki kibékülve: én még nem vettem észre semmit!A csomagtartó ajtó nekem is elkezdett nehezen csukódni, de a hideg megjavította!! Az ajtók nálam is nyikorognak néha, de ehy kis olaj csodákra képes! Én úgy gondolom, hogy a VW árárnál 3-4 millióval olcsobb autóval, de hasonló min?séggel van szerencsém autózni! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kényelmes utazást és a megbízhatóságot!
Még eszembe juttot egy javítás: 25000 környékén kilukadt a vissza folyó csövem! Hogy miért azt senki sem tudta, de azonnal megfoltozták, hogy tudjam használni, aztán adtak id?pontot a komplett cserére! Garanciában!!!
- 10000 km-elsö gömbcsukló-garancia
- 15000 km hamutartó világitás-36000 ft lenne a csere!!
- 35000 km bal hátsó ajtó küls? disz csík lejött-garancia
- 50000km ülés f?tés elromlott-még nincs megjavítva!(nem vittem be!!)
Veszprém, Skoda szervíz.
Nagyon kézségesek,csak jót tudok mondani a hozzáálásukról!
Ami nem tetszik, az-az hogy mint mindenütt, itt is csak cserélnek alkatrészt!
A jvítás már kiment a divatból!!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | passat | Következő autója? | SuperB |