Autók » Skoda » Roomster (2006)

Roomster 1.4 16V

Túl az első meglepetésen

Igazából nem annyira tetszett ,de ideje volt a régi autónkat valami normális családi autóra cserélni. Vaciláltam ,hogy Octavia vagy Roomster legyen. Végül is e mellett döntöttünk. ( Az asszony oda volt érte..) Nem volt egy olcsó autó, de mostanában a Skoda sem az alacsony árairól híres. Ez van, felvettük a hitelt.
Igazából nem tudtam megkedvelni: Telis tele van kemény rossz minőségű műanyagokkal és itt-ott zörög és ciripel. Kezd idegesítő lenni. Ellenben a csomagtartó nagyon jó. A motor a kasztnihoz gyengécske de a fogyasztása elfogadható.Alapjába véve ez egy praktikus autó.

Viszont már túl vagyok az első meglepetésen: Olaszországból hazafelé megálltunk egy pihenőnél, majd amikor el akartam indítani az autót, az csak köszörült és semmi.5 -6 próbálkozás : semi. Pár perc múlva ismét próba : semmi. Vártam még 5 percet : Semmi, majd ismét próbáltam : BEINDULT!! Hurrá. Idehaza irány a szervi : A computer nem regisztrált , vagyis : nincs hiba. Éljen! Azóta azért van bennem egy kis félsz , hogy mikor hagy cserben. Egyenlőre ennyi történ,még nagyon új az autó.

Remélem nem lesz vele sok gond és majd idővel meg is tudom kedvelni :)

- - Állítólag nincs semmi baja

Porsche Buda

Fenntartási költség (5) Évjárat 2007
Előző autója? civic Következő autója?
Verdikt (3.7/10)

Skoda Roomster 2006 (2006)