Autók » Skoda » Roomster (2006)

Roomster 1.4 16v style

Robogó doboz

tesztautót vettem és a vásárlás után egy héttel neki is vágtam egy olasz nyaralásnak. nem oly vészesen gyenge ahogyan elsőre gondoltam.ha megvan a fordulat akkor a terhelt autó légkondival is tudja a merészebb emelkedőket , bár ez bizonyos motorzajjal jár. az autó kényelmi szolgáltatásaival és minőségével elégedett vagyok ,de úgy gondolom ennyi pénzért ez el is várható.a skoda árszabása egy kicsit merész volt talán ez az oka,hogy fél európát átszelő túrámon össze meg vissza 3 romival találkoztam és valószinü a fan klubok alakulására is várhatunk pár évet. Na újra itt vagyok és az autó még mindig tökéletesen üzemel.Egy gondom van a fogyasztás hát az nem javul pedig vigyuszok a talpamra,az 1.6 octimmal vigyusz nélkül 6 lityi alatt eljártam! Ami tetszik az autó magassága gyomorideg nélkül oda tudok állni akár egy komolyabb pakához is,és télen sem én tolom a havat a lökössel.

- még semmi

auto piedl veszprém, korrekt segítőkész csapat mindenkinek bátran ajánlom (nem dolgozó vagyok és jutalékot se kapok ez a tuti)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző autója? octavia Következő autója? marad egy darabig
Verdikt (7.3/10)

Skoda Roomster 2006 (2006)