!Gondtalan, olcsó családi autó!
Családi autónak vettük, két gyermekem van. Használjuk városban, földúton, és hosszú utakra is. Nálunk használati tárgy az autó, soha nem kíméltem. Kapott hideget-meleget. Egyszer földúton leszakadt a motorvédőlemez alul és felszedte az út közepét, csak pár hét múlva mikor kötelező szervízbe vittem ott vették észre az öt kiló homokot a motortérbe. Semmi, de tényleg semmi baj nem volt vele. 170km/h a vége, nálam 8 a párom alatt 6.5 litert eszik. Meglepően jól harap, városban élvezetesen gyorsul. 20ezer körül van rá egy gumi a hülye(195/55R15)gumiméret miatt, de két éve járok télen nyáron ugyanazzal a téli gumival és még most se kell lecserélnem.Nyáron a sárban is jól közlekedik ezzel a téli gumival. Szerviz fix 25.000ft a sufniba olajcsere minden szűrő valamivel 20.000 alatt jött ki. Biztosítás és súlyadó észrevehetetlen (bónus1 kb.3500ft) Ha valakit nem zavar a német egyszerűség a belső térrel is elégedett lesz. Szerintem szebb , mint az Octávia Tour1-nél.Nagyon praktikus fél perc alatt kivehető ülésekkel 420kg paprikát raktam bele kicsit ült a feneke, de gond nélkül vittem el 100km-re.
150kg-os "kis"ember vagyok elöl-hátul kényelmesen elférek. Ami zavar a 0 preztizs 30 éves vagyok és még nem szeretnék ennyire megnyugodni. Hiányzik az izgalmasabb vezetés. Ezen kívül az autó tökéletes.
- A motor lámpa kigyulladt valami katalizátor hiba miatt kb. két éve, de nem csináltattam meg. Egyszer az egyik pipa amin keresztül az áramot kapja a gyertya lemozdult akkor megált egy henger, visszanyomtam, ennyi.
Rákoczi és Locskai Kecskemét
Sufni