Autók » Skoda » Roomster (2006)

Roomster 1.4 Style

A mi "kis" Rummogónk!

Hát szóval ez én kis családom "Rumija". Vártuk már nagyon mert első látásra megtettszett és még a vállalkozásomhoz is tudom használni. Szóval 3db SKODA embléma. Elöl, hátul, és a motoron. A többi Ajudi, volcvágen, béemvé. A mercit és opelt nem találtuk meg rajta vajon ki tudja miért. Tökéletes családi autó hihetettlen precíz motorjárással. A felszereltsége is jó természetesen ugyan ilyen kategoriához viszonyítva. Az ülések mozgatása, ki és be szerelése teljesen profi módon megoldott. Az előre hátra hajtásuk tiszta tojota alapon történik, viszont a variálhatósága a Rönó Szkéniké. A motor teljesítménye megfelelő. Természetesen nem száguldozásra teremtették de egy 5 tagu családot kényelmesen elszállít bárhová. Csomagtere is megfelelően nagy. Nem igazán kellett csomagokat otthonhagyni mert "nem férünk el" miatt. A klíma teljesítménye is jó kényelmesen hűti le az adott utasteret. Rengeteg rekesz pakoló és igen praktikus megoldások. Kicsit olyan tojota korolla verzó fíííling. Hát igen ez a "szegény" ember tojota korolla verzója. Bár van a családba az is láss csodát! A hátsó uléssor szélesebb 5cm-rel a nagytestvérnél. Mi szertjük és nekünk amire kell elég. Szerintem jó kis masina!!! Tudom ajánlani bátran ha nincs sok pénzed és jó kis családi kocsit akarsz venni.

- Még Semmi de csak 3700Km van benne.

Még nem volt szervízben.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? Fábia Következő autója? még nem tudom
Verdikt (8.4/10)

Skoda Roomster 2006 (2006)