A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Skoda » Roomster (2006)

Roomster 1.9pdtdi 74kw 101le 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A fürge városi kocsi

Szöveges ítélet

Teljesen véletlenül került hozzám. Sérülten vettem motor és váltó nélkül. Gyorsan összeraktam mert sikerült találnom egy tetőre állt fábiát és a motor váltó pont passzolt a roomsterbe.. (lényeges hogy ez egy roomster sport és egy 1,9pd 74kw 101le motor van benne)
Elkezdtem járni vele amikor elkészült. Úgy voltam vele hogy addig hajtom amig el nem adom, aztán azt vettem észre hogy eltelt 1év!!! Semmi, de semmi gond nem volt a kocsival,mindig indul rendesen és fogyasztása is remek (1 teletank kb 950-1000km)Futóműve kiváló,feszes,és végtelenűl egyszerű,ezért a javítása szinte filléres tétel. Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz hogy csak gyári alkatrészeket szereltetek be,ami azért minőségibb, de ennél az autónál az se drága!!!
De van hátránya is, mert a kényelem az nem az erőssége az autónak. Városba nincs gond nagyon jól használható,könnyű parkolni vele,fürge,jól vezethető autó de egy 300km-es utat megérezni benne rendesen.
Viszont pakolni eszméletlenül jól lehet. Hátsó üléssort kb 3perc kiszedni, és akkora hely lesz benne mint egy kishaszonba. Csomagtérajtó tető résszel nyílik és így hatalmas rakodónyílás lesz.(Nem véletlen a praktik változat) Fogyasztásra visszatérve városba 5.5 liter pályán normál tempóba (130-140) 7-7.5liter ehhez a fogyasztáshoz figyelembe kell venni hogy nagyon ritkán tankolok magyar üzemanyagot ha mégis azt kell akkor egyből érezni a külömbséget :-((
Egy alkalommal maradtam vele ott,amikor autópályán kb 140-nél enyhe füst jött a motorháztető alól. Mázlim volt mert pont benzinkút közelébe voltam, begurultam és gyorsan kiderült hogy a turbó megadta magát (valószinű hogy az előző tulajnál olajminőség problémák voltak emiatt eltört a turbó tengelye) gyorsan szerelőhöz vitettem aki még rámszólt hogy vigyek már egy kormányművet is mert ereszti az olajat (az a motor váltó nélküli hanyag tárolás miatt mehetett tönkre.) Ez volt az összes hibája ami az eddig nálam hajtott közel 60ezer km alatt előfordult.
Mindent összevetve nagyon jó kis autó.Olcsó,megbizható,"igénytelen".

Hibalista

- turbó,kormánymű,kopó alkatrészek,olajcsere 10ezrenként!!!

Ide hordtam szervizbe

barátom szereli

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Kényelem (4) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 115000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 55000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? skoda superb Következő autója?
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Skoda Roomster 2006 (2006)

További ítéletek (47 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)