Szocijalisztic Balisztik Sportovszki Raketya by Sk
Az els? autóm...n?nél még nem tapasztaltam ilyet de ennél az autónál igen MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI.
Hosszas keresés, kutatás után (kb.1/2 év) két utcával arrébb megtaláltam a hófehér rakétát, végülis minden nap csak 3-4 szer jártam arra az utcára mer?legesen dolgozni mégse láttam:)))). Egy az álmomról tudó hölgy kollégám hívta fel a figyelmemet a Skodára. Az autót els? gazdájától vettem meg aki Szlovákiában vásárolta (megkérdezte a feleségét a dunaszerdahelyi Skoda kereskedésben Favorit vagy Rapid, mire az asszony azt mondta, hogy a fehér sportkocsi kell neki - szerencsémre).
Iszonyatosan nagy feeling amikor a kocsi az indításakor megrázza a farát!
Rossz tulajdonság:
-Mindig magasan hordja az orrát, és szélérzékeny is(széria rugók vágásával tehát sufnituningal orvosolható a probléma).
-Viszonylag lassan meleged? motor.
-A karosszéria sajnos hajlamos a hervadásra,rozsdásodásra (küszöb, els? sárvéd? fels? része, csomagtértet? els? pereme, hátsó sárvád?ív).
-Konstrukciós hiba, hogy a hátsó szélvéd? alsó része alatt repedezik a festés, és a gumi öregedésével befolyhat a víz.
Jó tulajdonság:
-Imádtam!Egy valódi szocialista Porsche.
-Az emberek megbámultak az utcán volt olyan is aki megkérdezte hogy én találtam e ki ezt a formát, mert nagyon szépre sikeredett.:))
-Alu hengerfej szemben a többi "régi" faros Skoda vas hengerfejével.
-Nem ismeri még hírb?l sem a vízforralást.
-Jól áttételezett 5-ös váltó.
- Amíg én használtam addig fékmunkahenger és fékbetétcserén kívül nem volt vele gondom.Az el?z? gazdájának semmi gondja nem volt vele, csak kopóalkatrészeket cserélt.
- Szerencsére ez az autó még nem volt teletömve elektronikával nem volt benne computer ezért ez nem okozott semmilyen problémát.
- A motor a mai napig nem volt megbontva.
Édesapám jómunkásember!Még szerencse hiszen autószerel?!
Jómagam.Nekem azért még lenne mit tanulnom az öregt?l.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1989 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Peugeot 206 |