Autók » Skoda » Rapid (2012)

Rapid 1,6 TDI 105Le

Cégesnek ideális (ha nem vagy magasabb 170cm-nél)

Most meséljek?
Skoda. Kell ennél több?
A lista ára 5,1mFt volt (rohadt drága), ebből kapott a cég 1mFt kedvezményt (ez már kedvezőbb ár).

A legjobb tulajdonsága:
-Céges!

Jó tulajdonságai (amit szeretek benne):
-Keveset fogyaszt. Ha betartod a megengedett sebességet akkor könnyen hozza az 5l/100km-t(persze ha nem csak városban közlekedsz vele). Ha odafigyelsz, hogy hogyan nyomod simán lentebb is lehet vinni (csúcs 3,2l/100km), és nehezen tornázható 6l/100km fölé. (egy 6. fokozat még lentebb vinné, és csendesebb is lenne)
-Bőr kormány,- kézifékkar,- váltó és könyöklő.
-Parkoló radar.
-Elektromos és fűthető tükrök.
-Elég nagy. 4 személynek. Széltében már szűk, de csak ott.

Rossz tulajdonsága (amit nem szeretek benne):
-Nekem kicsi az ülése és nehezen találom benne a helyem, egy hosszabb utazás során többször is állítok rajta. Ilyen még egyik autómnál sem volt.
-Csak a vezető oldali elektromos ablak automata és csak lefelé.
-Műanyag az egész. Belül mindenhol. Sehol egy habosított, minden kemény és kopogós. Fúrsz egy lukat az aljára és slaggal moshatod belülről is.
-Szerintem hangos is, szigetelést se tettek bele.
-Drága. Tudom-tudom mindenki próbál alkudni az árból és lehet is, de máshoz viszonyítva sokat kérnek érte. (Szegény Seat Toledo, még drágább és jóval kevesebb extrát tudsz hozzá rendelni, csodálkoznak ha tönkre megy a márka)

Üdv. 2014.03.28.

- Még semmi, de ha 50.000km alatt tönkre megy valami akkor ott gond van.

CsodaSkodákPalotájaBp. XV. Szentmihályi út.Volt egy kötelező 30.000-es.Semmi extra, jól elbeszélgettem a munkafelvevővel.Nem adok 10-est, mert nem mosták le.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2013
Előző autója? Astra Következő autója? Leon ST