Jó ez mindenre.
Ez egy átalakított Skoda Fábia Praktik, személyautósítva 5 személyesre, két hátulsó ajtó normál átlátszóüvegesítve. Eddig nem hagyott az úton soha, 10 éve használom. Nem adnám el de két gyerekkel kinőttük. Eddig csak a szervó ment tönkre de cserélték egy bontottal. Fapados autó nincs ami elromoljon rajta. 70 % ban hosszú utakra használtam. Valós fogyasztása 4,2. 120 km/ órás sebesség felett fogyasztása megugrik. Nem lehet vele futamokat rendezni, előzésnél észnél kell lenni de nekem megfelelt, nyugodt ember vagyok. 260 000 km van benne de úgy érzem még egy ennyit elmenne. Az autón önhibájából rozsda még nem jött ki.
Hangja traktorosan zakatol de engem az sem zavart mostmár az hiányozna ha csendes lenne az autó. Télen is mindig indult rendesen. Ülése is kellőképpen kényelmes.
Negatív hogy a jobb lábam hosszú utak során nagyon kiáll a középkonzol közelsége miatt de szünetekkel megoldható. Másik negativum, hogy tetőcsomagtartót nem lehet rászerelni csak ajtócsíptetőset, de azt is megoldottam.
- Csak a szervó romlott el rajta.
Sok szerelőnél megfordult, egyik sem márkaszervíz.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Oktávia |