Tüzes vörös ördög
2003 óta használom ezt a kis dögöt. Bejártam vele Európát és még sehol nem hagyott ott. Megbízható társként viselkedett bármikor. Új kora alatt kb 200 kilóméternél a stabilizátor szilentet két alkalommal cserélték a Zalai autóházban garanciálisan. A hiba oka, a magyar beszállító gyenge minőségű szilentjei. A lengéscsillapítót és az ajtótömítést is szó nélkül cserélték. A lambdaszonda hibája ugy 70000 km után jelentkezett 3 éves korában. Volt egy hibája még. A motor egyik hőfok jeladója, amelyik a keverékképzésért felel tönkrement. az autó reggelente kékes füstöt okádott és nem jöttünk rá 2 hónapig miért. Na az kellemetlen volt. De mindent egybevetve nagyon jó, a lehető legjobb a 8 szelepes 1,6-os motor. Nagy nyomaték, kitartó motor. Olvastam az előző itéleteket. Ha valaki 1,4-es motorral veszi, számítson rá, hogy ekkora testhez az kevés. Ez nem az autó hibája. Ha nem tetszik a belseje, akkor meg minek vette meg? Érthetetlenek ezek a kamu itéletek. Na mindegy. Mi, akiknek volt van octaviájuk, tudjuk, hogy jó autó. Megéri a pénzét.
- Stabilizátor szilentek
- Lambdaszonda
- Hátsó lengéscsillapító
- Ajtószigetelés
- Fényszóró
Garanciális idő után saját szerelőhöz vittem.
Zalai autóház
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |