Skodálatos útitárs
Előszóban annyit mondanék hogy az autót munkára használjuk, nincs kimélve reggeltől estig kinozva van. Havonta közel 3-4000 km-t hajtsuk. És eddig egy rossz szavam nem lehet rá. Ez kicsit relativ. Egy négymillió forintos autóhoz képest. Ha 15 millába kerülne sokkal több mindenbe belekötnék. Kezdem a jó tulajdonságokkal: Megbizható, jól pakolható nagy csomagtartó. Alacsony fogyasztás " LPG gyárilag, a feltüntetett fogyasztás gázra értendő, vegyes használatban ". Mellesleg nem sok autógyártó van amelyik garanciavesztés nélkül engedné az autógázt. Az elől ülőknek kényelmes. Ezenkivűl igen kellemes a megjelenése, szép autó. Hátrányok: Gyenge motor, a váltó nem nem túl preciz, alcsony építés. Az összes műanyag motor alatti porvédő letört. Ezen kivűl még ha bele kell kötnöm valamibe akkor a hátulról érkező zörgést említeném. Valószínűleg a hátsó ajtó. Amugy igazán rosszat nem tudok mondani rolla. Ár/Teljesítményben egy nagyon jó autó. Én szeretem.
- Fékpádálnál a féklámpa érzékelője. Csomagtartó zárját cserélték. Nem romlott el de visszahívták.
Tárkány Autó " Most már Maxx Autó "Hódmezővásárhely Szántó Kovács János u.178.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Audi 100 | Következő autója? | Skoda Octavia RS |