Autók » Skoda » Octavia/octavia Tour (1996-2010)

Octavia/octavia Tour 1.9 TDI SLX

Rakétás olajkájha

Nagyon zsír olajkájha!
Még nem régen barátkozgatunk egymással,de máris beleszerettem!Imádom a turbo-diesel motor hangot!
2200 RPM után úgy húz mintha rakétát gyújtottak volna hátul.
Nagy,kényelmes.Hátúl még nem ültem,de szerintem nem kisebb a hely mint más autókban.Nagyon szereti az autópályát.
Városban csak kínlódunk,mert ahogy gázra lépek,már 70~80 Km/h-t mutat az óra--azt meg a zsebünk bánja utána!
Ritkán egy-egy nyissz-nyassz jön az ajtó borításokból,de engem nem zavar!Az üzemanyag fogyasztásomat nem hiszik a kollégáim a munkahelyemen; 4,5~5l átlag télen.Igaz nem nyomom ki a szemét,de nem is tudnám,mert nincsenek utak hozzá.Szóval eddig minden OK,remélem hosszú lesz a barátságunk.

- Nemsokára vinnem kell a 90.000 km-es kötelez? szervízre.
- Eddig párszor az üzemanyagszintjelz? mutatott 0-t párszor indítás után,ahogy megmozdult a kocsi rögtön mutatta a szintet.Szíjjnyikorgás hidegindításnál,5perc után elhalgat és úgy kelyeg mint egy svájci óra.

Még nem hordtam,most fogom vinni!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1998
Előző autója? Escort 1.4 Következő autója? Octavia,Passat,Audi
Verdikt (7.3/10)

Skoda Octavia/Octavia Tour 1996 (2003 - 2003)