Octavia 1,4, 75 ló mi kell még?
Sokat gondolkodtam mit is lenne jó venni, aztán kipróbáltam, és nem volt tovább kérdéses.
Nekem nagyom bevált. Nagy kényelmes, nem értek egyett azon kedves márkatársakkal akik azt állítják, hogy nem lehet benne elférni. Én 190 cm vagyok és nagyon kényelmesen vezetek, és a mögöttem ülök sem panaszkodnak (és nem azért, mert nem mernek). A csomagtér is hatalmas.
Tökéletes választás volt minden szempontból. Azokkal sem értek egyett akik szerint az 1,4 -es motor gyenge. Nagyon jól megy és a fogyasztása is nagyon jó. Városban 7 literrel eljárkálok és nincs tojás a pedál alatt. Gond nélkül leállok gyorsulgatni a lámpánál, na persze nem sportkocsikkal. :))) Chippelve nincs, teljesen gyári. Autópályán könnyed és jól irányítható és a sebességhatárokat betartva 6-6,5 literrel simán elmegy. 160 felett már megnő a fogyasztás, de melyik autónál nem. Próbáltam az 1.6-ost is, de semmi egetverő különbség nincs, kicsit alacsonyabb fordulaton produkálja amit az 1,4 -es, viszont többet eszik.
A német-cseh produktum nagyon állat, tényleg konkurenciája a VW-nek. Ár érték aránya pedig páratlan. Csak ajánlani tudom.
Negatívumként annyit tudok felhozni, hogy a váltó 1-ben akadozott egy kicsit, de minden fórumon utána néztem, még a szlovákoknál is, és mindenki azt mondta, hogy pár ezer km alatt bekopott, és teljesen jó utána. Nos ezt én is állíthatom, hiszen mostmár 5000 nél járok és egyre ritkábban jelentkezik ez a gondom.
- Hibátlan
Még nem látta szerelő