Nemcsak a Cseh filmek jók
Egy éve vettem. Nagy, tágas, megfizethető dízel kombit kerestem. Rengeteg Golf IV, Bora kombi neten való megtekintése után találtam rá. Előző autóm fekete volt, tisztán a legszebb szín. Általában két napig volt szép...Ez fehér volt, nem igazán tetszett. Pont mint egy rendőrautó. Végül megvettem. 170000 volt benne óra szerint, ha akarom elhiszem...Első utam a szervízbe vezetett, mondtam cseréljenek ki mindent amit kell, plusz a vezérlést! Előző Fabiámon korábban ment szét, ha márkaszervízbe viszem biztos lett volna 150e, az említett maszek 60 körül megcsinálta. Nem akartam mégegyszer kockáztatni. Ott hagytam 180e-t. Szerintem használt autót csak így éri meg venni, ha belekalkulálod egy teljes szervíz kőltségét. A vezérlés mellett cseréltek első féket, rengeteg apró dolgot, le volt törve a motoros tükörállító stb. Sokba került, de utólag úgy érzem megérte. Azóta csak kopó alkatrészek.
Szerintem szerethető autó, jól húz, 90LE többnek érződik, a fogyasztás pedig parádés. Autópályán 5l alá lehet vinni, városban keveset használjuk, szerintem 6l-el ott is elfut.
A csomagtartó gigantikus, ledöntött üléssel két bicikli sem gond, plusz csomagok. Sajnos hátul kicsit szűk, úgy érzem ez az egyik legnagyobb hibája, öt felnőttnek max 50km-es táv.
A váltó az utóbbi időben kicsit akadozva jár, a klíma néha búg, a belseje komor fekete szürke combo de megérte. Soha rosszabbat!
- kerékagycsapágy, ablaktörlőkar
Maszek de Skodára spacializálódott műhely, értenek hozzá
kolléga, VW csoportos tapasztalattal
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |