Néha megitatod azt mész
Kicsit bátrabban merek írni róla, mert a cégnél kb 30 ugyanilyen autó van és én is beletettem csaknem 200e km-t a sajátomba.
Általában: ezért a pénzért ezt a minőséget, megbízhatóságot felszereltséget, kényelmet máshol nem lehet megkapni. Aki tud jobbat, hát vegye azt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy 10 éves típus, és még ma is gyártják, veszik. Nem ok nélkül. A használtpiacon szerintem az egyik, ami legjobban tartja az árát.
A kollégáknak sem volt soha egy rossz szavuk egyikre sem. Egy esetre sem emlékszem, hogy elfordítottam volna a kulcsot és nem indul.
Egyszerű, de mégsem puritán, ízléses belső, és visszafogott külső. Igazán egy részlet sincs benne, ami megragadna, de maga az egész teljesen eltalált.
A motor: Az 1.4-es szerintem is gyenge kicsit hozzá, főleg autópályán előzgetés közben. Városban semmi gond vele. Aki gumit akar nyüstölni, vagy játszani a fasza gyereket, ne ezt vegye. Az 1.6-osal már kényelmesen lehet tekerni.
Nem jött be viszont a váltója, hosszúak az utak és az 1-et nem mindig akarja megenni. De működik, semmi nem volt vele.
Elektronikai hibára sem emlékszem.
Kaszni: Kényelmes még akár öt embernek is (ha abból három nő, akkor meg páne:) igaz hátul már kevesebb a hely, de elől nem lehet panasz. A csomi tartó hatalmas. Hátra kicsit nehézkes a kilátás, érzésből kell vele tolatni. Rohadásra természetesen nincs példa. A rugózása szerintem jó.
- Leesett a Skoda embléma, alapjárati fordulat ingadozott, valamit cseréltek benne, ajtóban mikrokapcsoló.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 200000 |