Miért eres ? mert az a lekgedvesebb testrészem is.
56 ezerrel vettem külföldön. A hazaiak lestrapáltak, visszatekertek és drágák voltak. Sokan ráfaragtak mert RS re vágytak és a gyér belső kínálatból mazsoláztak. Szóval irány külföld. Kevesett futott de sok tulajdonos kezén átment - mondták is hogy bajt jelez de bíztam a megérzéseimben - csippelt kocsit hoztam. A hazaút egy mámor volt. Barátom is vezette, mikor visszacseréltük az autóinkat át volt szellemülve. kb 210 ló, nagyon szépen húz, finoman jár a motor. Fékek is harapnak rendesen. Országútona legjobb amikor ki lehet előzni a kaion mögé ragadt kocsisort;míg a többiek paráznak előzni én 6-7 autót könnyeden kielőzök, és szembejövőket sem stresszelem. Azért is vettem külföldön mert azokból nem spórolták ki a 17 es felnit, ESP-t, űlésfűtést. A fehér gyönygvászon bolyhosodott már és rettentő gyorsan koszolódott, úgyhogy kárpitossal cseréltettem. Ez volt egy nagyobb befektetés. A csomagtartóban lévő merevítők kissé zavaróak néha. Az ülések sajna csak 2/3-1/3 arányban dönthetőek és középen nincs síbox ami elég sajnálatos. A kormány pont megfelelően közvetlen. Sebességek száma 5. Ugyanezzel a motorral Leonban 6, de annak elég nagy a hajtási vesztesége. Ráadásul így érzetre jobban is gyorsul a hosszabb áttételek miatt. Fogyasztás 8,5 alatt mindig. Pedeig tolom neki rendesen. Nem hiszi nekem a többi RS tulaj sem, valszeg a csippelés miatt van. De tettem már meg nagyobb utat 6,6 -os átlaggal nagypapás stílusban. A nagy felnik nem szeretik a rosz utat az ziher. Sasolom is rendesen a gödröket.
- Szekundér levegőrendszer hibát jelez- nem érinti a kocsi működését, de a hibakód beugrik.
- Légtömegmérő, hőgomba.
Dunakanyar Autócentrum - Méregdrágák, Kedvesek, előzékenyek, kár hogy szerelés túl nagy kihívás:kiszámláztak pl. lámpabeállítást is...mire hazaértem az egyik lámpa majdnem ki volt esve. Ezen felül nem azt szerelték be amit kifizettettek velem.
Többi márkaszervíz sem jobb.
Saját Garázsos Szerelő. Nem ad kólát miközben várok a kocsimra, de ért hozzá, megjavítja amit kell, és nézegethetem közben alulról a kocsit.Mindezt olyan árban hogy úgy érzem mindkettőn számára előnyös üzletet kötöttünk.Jó árban szerez be alkatrészeket, és ért a diagnosztikához is.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | – | Következő autója? | nincs terv. Hasonló árban ennyire kompromisszummentes autót nem ismerek jelenleg. |
Verdikt | (7.4/10) |