Autók » Skoda » Octavia/octavia Tour (1996-2010)

Octavia/octavia Tour 1.4 16 v tour

Kellemes öszvér

nagyon szép formálya van hihetetlenül eltalálták és a belseje is már kísértetiesen passatos és amit még nagyon szeretek benne az az hogy kint merem hagyni az utcán mondjuk egy passatal ellentétben.rosszat csak a teljesítményéröl tudnék mondani és talán a kormány is lehetne könnyebben kezelhető.

- 1éve használom taxi üzemmodban még semmi nem romlott el rajta.a zsanérnyikorgás nálam is megvolt de félévente wd 40.és minden ok. aváltó úgy látom sokunknál probléma én is az elején ki akartam dobni de így közel a 70 000 km.hez talánelmondhatom hogy bekopott.úgyhogy marad az utolsó gond a teljesítmény nálam elég fontos tényező a gyorsulás amit ettöl a motortól nem kapok meg de végülis egymasszív strapabíró megbízható autó olcsó üzemeltetéssel.

még a seatos korszakombol megmaradt szerelőmhöz viszem .

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? toledo Következő autója? skoda superb 1.9pdtdi dsg tiptronic
Verdikt (7.5/10)

Skoda Octavia/Octavia Tour 1996 (2003 - 2003)