Gyenge megbízható nokedli
Csalódás a köbön !!! Az els? szériás OCTAVIA-hoz képest iszonyatosan kényelmetlen. MAx vezet? magasság 160 cm ! Ez felett nem lehet beállítani sehogy az ülést, kormányt.
Borzalmasan álló pedálok, egyszuszra levezetni 2-300 km-t annyi mint az öreg Audimmal 2-3000 km. !!!!!!! A kényelem az OCTAVIA-ban KATASZTRÓFÁLIS!!!!!!! Zajos, gyenge és nyomatékszegény. Kényelmes utazó sebesség 120-130km/h. Ez felett meg lehet a zajtól bolondulni.
Ja és 2 éve nem birom eladni gyári hibátlan, folyamatosan szervizelt állapotban, karcolás mentesen 90e km-el.
1.4M Ft-ért persze igen.
Szóval több OCTAVIA-t nem veszek. Egy kis félresiklás volt a használt Audik közben-után. Most újra Audi tulajdonos vagyok. Évi 60e km vezetéskor nem mindegy hogy kiráz-e a hideg ha be kell szállnom egy autóba és tudom hogy nem haladok vele sehova, ráadásul még a derekam is szétmegy vagy beülök egy használt de igényes AUDI-ba és 24 óra alatt oda - vissza Milanomajd kiszállok itthon és dolgozok tovább. Na ez a nem mindegy !!
- 90e km: els? szilentek, féktárcsák, bal hátsó fék beszorult az els? sózás után, mindkét els? ablakemel? motor csere, 50e km a kipufogó hátsó dob széthullott
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Octavia I-1.6 | Következő autója? | Audi A8 vettem, Octavia alatt A6 is volt, inkább azzal jártam |
Verdikt | (4.6/10) |