Ez tényleg egyszer? és nagyszer? VW öcskös!
Csak jót tudok írni róla,eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom nem csalódtam benne.Egy olyan autó amelynél a célszer?séget alanyi jogon beépítették,nem úgy mint a híres VW Passat-ba amely a 90-es években szakított az 5-ajtós verzióval.Röviden:célszer?,üzembiztos,kényelmes elöl,hátul kicsi a lábtér és 2 személynek kényelmes,rugalmas motor kicsi fogyasztással,praktikusan rakodható csomagtér:batáááár nagy mérettel.Ajánlani tudom mindenkinek aki sok csomaggal utazik és a praktikumot akarja megfizetni,nem drága márkajelekre pazarolja a pénzét.A SKODA már nem a régi!!Sokkal jobb lett mint gondolnád,és KOMOLYAN VESZIK 1000-rel,lásd eladási lista 3.hely.Gratula!Vigyázz papír Suzuki jön a Skoda!Jó autó és még 1- szer jó autóóóóó!ANITA KEDVENCE az Octi,teljesen levette a lábáról, kisem akar belöle szállni,ha becsüccsen a vezérhelyre.Én meg ülhetek a fizet? helyen.Következ? autóm biztosan Octavia II lesz,mert továbbra is a praktikumot,gazdaságosságot részesítem el?nyben és nekem bejött a feelingje.Ja és üzembiztonsága veri a passatot,lásd Népítélet PASSAT PDTDI-K HALDOKLÁSA.
- Az els? futóm? szilenteket kellett kicserélni,mert ezek a fránya magyar utak megették id? el?tt.Hála a jó szervíznek/ROLAND EBES/válvonogatás nélk?l kicserélték és szót lehet velük érteni.Egyéb hibáról nem tudok beszámolni,még most volt túl az els? kötelez? szervízen.Csak így tovább Octavianus,ne hozz ránk szégyent és ne haggy az út szélén!!!!
Roland Ebes,itt emberszámba vesznek!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | 2104 Combi | Következő autója? | Skoda Octavia II |