Autók » Skoda » Octavia/octavia Tour (1996-2010)

Octavia/octavia Tour 1,6GLX

Ennyi pénzért nincs jobb!

Imádtam!Viszonylag kevés volt ez 75LE,ezért segítettünk a ménesen.Használtan vettem egy márkaképviseletnél.Sok autóm volt már de ezt a vörös veszedelmet nagyon szerettem!A bizalmam kicsit megingott,amikor menet közben elfolyott a váltóbol az olaj és gyönyörüen be is sült(nincs visszajelző lámpája a műszerfalon!!!!).Állítólag ez egy tipushiba(az egyik szegecs eltörött és kilukasztotta a váltóházat).Három hónapig állt,mire szereztem egy jó használt váltót.Ezután semmi probléma sem volt már vele.Kényelmes,nagy,csajozós autó,akkora nagy csomagtartóval,hogy mikor az üléseket lehajtottam,8hordó sört tudtam vele elvinni!!A formája nem mai,de néhány mai autó elbújhatna mögötte.Kinálja magát a tuningolásra.A szakszervíz viszont kész lehúzás.Bal oldali kormány-gömbfej csere futómű beállítással együtt 70000Ft.A boltban megvettem 5000Ft-ért,elvittem egy futómű szervízbe,ahol2000Ft-ért beszerelték és beállították a futóművet!!!!!Nincs nagy árrésük a fijuknak mi?

- Kipufogó-rezgéscsillapító,váltó,tompított visszajelző lámpa,gömbfejek

szakszervíz(röhely)

Ismerős (1/10-ed áron)jobb,lelkiismeretesebb munka

Fenntartási költség (7) Évjárat 1997
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 132000
Előző autója? BX Következő autója? Oktavia v. SX4
Verdikt (6.6/10)

Skoda Octavia/Octavia Tour 1996 (2003 - 2003)