Egy kis hozzáértésel ,kiváló jármü
átlagosnál jobban müködik,jóĺ gyorsul,végsebesség 196,a kanyarokban kissé instabil,de ha valaki nem jár 150 fölött minden megfelelö.A tolatás kissé problémás vele mivel rossz a kiláthatóság hátrafelé és nehéz érzékelni a távolságot.Nálam segítettek az utólag felszerelt tolatószenzorok.a hosszú utakon is kényelmesnek mondható.A fogyasztása , a valódi fogyasztás a tankolt üzemanyag szerint 3,5 - 4.00,s ha itt - ott meg volt zavarva akkor sem lépte túl a 4,5litert (utánfutóval többnyire hegyes tájon 7,2 - 7,5 között/min 500 km)könnyü lábakkal lemegy 1300-1360 km-t egy tankal.az olajfogyasztása eddig abszolút 0 .az ablaktörölö viszont nem töröl tökéletesen,mindig hagy nyomot maga után.A villanyok egy jobb tipusú égövel egész jók,a parkolólámpa égöi gyakran kiégnek(kb 2 havonta).megbízható fékek,szervó...egészében megbízható autó az ésszerüség határain belül.
- szinte hibátlanul müködik a turbót eltekintve,ami miatt az autó néha kissé lomhább,de még így is 11 alatt gyorsul százra.maszek által testre szabott szoftverrel müködik 120ps az eredeti 90 helyett
még nem volt komoly javítása így nem voltam szerelönél,kivéve olajcsere
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | lada 2107 | Következő autója? | egy jó ideig biztos semmi |