Családi gyöngyszem
2006-ban ruháztam be az Octáviába és nem bántam meg.Ugyan az évi 9000-es futás teljesítmény nem túl nagy, de értékelhető eredményeket szolgáltat.Városba nem igazán praktikus a mélyre lógó lökhárító miatt amit hamar meg lehet sérteni és a méretei miatt nehézkes parkolót találni.Városon kivül viszont elemébe érzi magát 100-110 es tempóval haladva megelégszik 7.2l benzinnel autópályán is jól teljesít bár a hangja megjön 140 felett de melyik 1,6osnak nem lehet vele dinamikusan előzni de 160 felett már nem mondhatnám kirobbanónak de elmegy 197-ig (erröl konkrét fotóm meg jegyzőkönyvem van a közlekedésrendészettöl :))) )Az autópályás fogyasztása már nehezebben értékelhető mert pályán ritkán tartom be a 130at inkább a 160-180at használom az meg már 10l környéki fogyasztást ad ki.A fedélzeti számítógép szerinti nagy átlag 8,5l ebbe benne van a városi tötyörgés amibe rendesen része van mert ezzel járok munkába ami az otthonomtól nem egész 1km-re van.Az autó kényelme jónak mondható mert a szükséges extrákkal el van látva(4xelektromos ablak elektromos tükör, klima 4 irányba állítható kormány magasság állítható ülések stb...) elöl a hely bőséges (ezt a 2méteres magasságommal mérem) hátul inkább csak gyerekeknek ajánlanám mert magam mögé nem tudok beülni (nem egy SuperB) de átlagos méretüeknek hatalmas lehet.A csomagtartó az irdatlan nagy és roppant praktikusak a csomagrögzítő fülek benne.Én családosoknak nagyon ajánlom kellően tágas ár-érték arányba a legjobb és rendkívül megbizható.
- Vízhömérséklet szonda cseréje 2300Ft (2007.05)
- Azóta semmi
Helyi vállalkozó aki mellesleg fő állásba szervízvető
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Felicia 1,3 lxi | Következő autója? | Octavia II |