Csak semmi izgalom
2003. decemberében érkezett hozzánk.
Néhány nap múlva vittük is vissza a szervízbe, mert járó motornál, alapjáraton olyan hangokat adott, mintha kis harkályok laknának a motorháztet? alatt. A szervízben kiderült, ennek így is kell hangzania.
Megnyugodtunk, bár a harkályok nem költöztek ki és azóta is zajonganak, de az autó tökéletesen m?ködik.
Kivéve
- a váltót: induláskor, f?leg hideg reggeleken az egyes sebesség elérése az els? kilométereken majdnem lehetetlen. Csak hosszas izommunka árán sikerül beszuszakolni. Azzal nyugtattak, hogy majd bejáratódik. Most 75,000 km-nél tartunk. Még nem járatódott be.
- a f?tést: a vezet? lába lefagy, míg az utas lába az anyósülésen szabályosan grillez?dik
- az ajtópántokat: kicsit keményre sikerültek. Kiszálláskor sikerült már saját magamat rendesen fejbe kólintanom a visszacsapódó ajtószéllel
- a helykínálatot a hátsó üléseken: hát nem szívesen ülnék be magam mögé
- a pakolóhelyeket: n?b?l vagyok, sok kütyüvel, amiket nem tudok megfelel?en elhelyezni, mert a lehet?ségek meglehet?sen limitáltak
Mindent összevetve azonban - eltekintve a fentiekben felsorolt apróbb bosszúságoktól, amelyek ugyan a vezetési élményt rontják, de az autó használhatóságát és megbízhatóságát nagyban nem befolyásolják, egy jól összerakott, kiváló ár-értékarányú autóról van szó, példaérték? fogyasztással.
- Apróbb hibák, a márkaszervízben rögtön orvosolták.
- Kilyukadt a klíma h?t?je (amiben lehet, hogy a hátulról belénk ütköz? Pajeronak is szerepe volt?)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | – |