Az én kis szerelmem
Nos eddig nem tudok olyan egetverő nagy porblémát mondani ami kijöt volna rajta !!!!! persze sok a kilcsi benne és ilyenkor már elnézhető ha a xar MAGYAR utakon zörög egy picit ami amugy nem lenne szabad mert az elöző autom egy 93-as !!!! ford fiesta xr2 (németországi ) és az még 10 évesen sem zörgöt vajon miért?? tehát ezt nem az autonak tudom be !!!
A fogyasztása szerintem egyenesen arányos a tejesitményel ha valakinek 150 paci kell és taposa neki az itassa is !! de azért leviselhetö a 9 L áttlag , mert ugyan ez a kasztni kisebb motoral töbet iszik !!! és nincs meg a sportos vezetési élmény.
számomra nagyon megbizhato eddig semi gondom nem volt nagyon szeretem, ha tehetném (lenne rá pénz) akkor ha eljön az az idö amikor le kell cserélni egy autot nem teném meg inkáb felujitatnám az egészet egyeszerüen nem tok töle megválni ! :D
vissza térve a futómühöz szeretem a kicsit keményebb sportos futot amit kapot (csak ugy a töbieknek ) ez nem egy merci Eosztály vagy 7 bmw luxus kat. ameik ugy nyeli a lukakat mind egy hajó !! egy Z4 vagy SLK ugynaugy keményeb sportos futoval rendelkezik ezért NE hasonlitsátok a luxus kényelmes totál zajmentes verdákhoz ez nem az 1,8 T stilusa !!!
- MÉG SEMMI !!!
Q-rens skoda
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | fiesta | Következő autója? | SEMMI ugyan ez vagy az uj rs octi |
Verdikt | (7.2/10) |