Autók » Skoda » Octavia/octavia Tour (1996-2010)

Octavia/octavia Tour 1.4 16v COOL

Admirálkék "kicsi kocsi"

Nekem nagyon bejött, kényelmes, úttartása kíváló, nem eszik sokat, pedig szinte állandóan használom a klímát,(ha már benne van). Nem egy versenyautó, de nekem megfelel, kibirom várni míg felgyorsul, 5 személyel, megpakolva kényelmesen ellehet vele autókázni 140-150-el, és így is marad a 6.8-7 liter fogyasztás(klímával).Elől a hely nagyon kényelmes, hátul egy kicsit szűkös, de ki lehet bírni(az új Octáviában már ezt is megoldották).Csomagtere a maga 560 literével kiváló. A motor egy kicsit eszi az olajat(5000 alatt fél liter), más különösebb bajom nincs vele. Az árát mondjuk annyira nem tartja, kiváncsiságból rákérdeztem, másfél évesen csak 2 milliót akartak adni a 3.5 mil. autóért, ha becseréltem volna egy új Octáviára.

- 500km -nél megadta magát az egyik sluszkulcs, garanciában csere, gyári akkumlátor másfél évig bírta(cellazárlatos lett), csere saját költségen, garanciában nem lehetett. Elakadásjelző 3 évután csere mert nem működött rendesen az index(megoldottam kéz alatt).

MULTI-TURBO KFT MISKOLC

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? 105 S Következő autója? OCTAVIA RS
Verdikt (7.3/10)

Skoda Octavia/Octavia Tour 1996 (2003 - 2003)